Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Περπάτησαν στο γήπεδο!



Χθες στις 9:30 διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των αγοριών του σχολείου μας και του Γ.Ε.Λ. του Προβατά, όπου εύκολα οι  άκρως προετοιμασμένοι και ικανοί αθλητές μας επικράτησαν. Κέρδισαν με 2-0  σετ( 25-13 και 25-5), καθώς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Πρώτος ‘σκόρερ’ της ομάδας μας ήταν ο Χαράλαμπος Κομιτούδης, ο οποίος με σερβίς και εύστοχα ‘καρφιά’ κατάφερε να πάρει 11 πόντους. Ο Παπανικολάου Ορέστης  και ο συνονόματος του Ζερνίτσης με 8 πόντους ο καθένας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη ροή του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους(βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες) γιατί όλοι αγωνίστηκαν και συνέβαλαν σ’ αυτήν την συντριπτική επικράτηση και στην εμφανή ανωτερότητά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 Πιο αναλυτικά, η βασική εξάδα της ομάδας ήταν, εκτός από τους προαναφερθείς ήταν ο Αποστολίδης Γιάννης, ο Παπανικολάου Νίκος (αρχηγός) και ο Χατζηευστρατίου Στρατής. Αναπληρωματικοί ήταν ο Παπαδόπουλος Μάριος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ζερνίτση, ο Κοπρινός Κωνσταντίνος και ο Σαφούρης Ραφαήλ αλλαγές στον Παπανικολάου Ν., ο Κυρέλτσης Δημήτρης και ο Βουτσάς Σωτήρης, αλλαγές στον Χατζηευστρατίου, ο Ταράσης Γιάννης, αλλαγή στον Κομιτούδη και ο Τσιμπίρης Βασίλης.
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα αγόρια μας για τον ημιτελικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 02-02 στις 10:30 έναντι του Γ.Ε.Λ. Πεντάπολης. Πάμε για ακόμα μια νίκη!



Κωνσταντίνα Τζιάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου