Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ήττα και αποκλεισμός για την ομάδα μπάκσετ





Την Παρασκευή 27-1- 2017 στο κλειστό της Ομόνοιας η σχολική ομάδα μπάσκετ γνώρισε την ήττα με 53-66 .Η αστοχία και οι ... τραυματισμοί στέρησαν από την ομάδα την πρόκριση στον τελικό του λυκειακού πρωταθλήματος. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα ωστόσο, δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του εκπληκτικού ΓΕΛ Σιδηροκάστρου.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει μουδιασμένα και να δέχεται έξι εύκολους πόντους.Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι ωστόσο με ένα νέο 4-0 σερί το ΓΕΛ Σιδηροκάστρου έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 10-18. Η εικόνα στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν άλλαξε, το Σιδηρόκαστρο έλεγχε το ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 19-30.



Στην αρχή της τρίτης περιόδου η ομάδα μας έκανε την αντεπίθεση της και με πρωταγωνιστή τον Τσιαντή κατάφερε να μειώσει στους 6 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ωστόσο,τότε ο αντίπαλος playmaker πέτυχε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο και στην επόμενη φάση ένα δίποντο για να ανεβάσει και πάλι τη διαφορά πάνω από το ψυχολογικό όριο των 10 πόντων.Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με ένα μικρό σερί 4 πόντων από την ομάδα μας ρίχνοντας και πάλι τη διαφορά στους 7(39-46). Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε ξανά στο σκορ.Τα παιδιά έδειχναν κουρασμένα τα σουτ δεν έμπαιναν και τελικώς λυγίσαμε με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 53-66.

Αναλυτικά τα στατιστικά:

1 η περίοδος:11-22

2 η περίοδος:19-30

3 η περίοδος:39-46

4 η περίοδος:53-66

Πλατνάρης(5π),Βουρλίδας(6π),Καρυπίδης(9π),Παπαχρήστου(2π),Γρίψιος(11π),    
Μπαρουτίδης(-),Φασούλας(-)Φουστουρίδης(-), Τσιαντής(17π),Βασιλειάδης(3π),Παπαϊωάννου(-),Μπεντής(- )

Προπονητής: Χρήστος Καραγκούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου