Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Νικήτρια ξανά η ομάδα Handball κοριτσιών!

Ο αγώνας κοριτσιών στο χαντμπολ ξεκίνησε με αντιπάλους το 4ο ΓΕΛ.Σερρών με καθυστέρηση (στις 10:30π.μ.). Οι παίκτριες μας είχαν προετοιμαστεί πολύ καλά από το ζέσταμα. Η ομάδα ήταν οργανωμένη και η ψυχολογία της ανεβασμένη. Το κλίμα ήταν θερμό και οι κερκίδες γεμάτες! Οι οπαδοί του 5ου ήταν πολλοί και υποστήριζαν την ομάδα τους μέχρι το τέλος. Οι παίκτριες που ξεκίνησαν στον αγώνα ήταν η Άννα Ιωσηφίδου στην θέση play maker και το πρώτο γκολ του αγώνα! Στις θέσεις ιντερ έπαιζαν η Φωτεινή Σκίζα και η Στεφανία Δαλάγκα, στη θέση πιβοτ η Αναστασία Βασιλειάδου, extreme η Ελένη Μακαρτσιάν και η Κατερίνα Βαφειάδου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στην θέση της  Στεφανίας Δαλάγκα ,αλλαγή μπήκε η Χριστίνα  Μηλούση, και στην θέση της Βασιλειάδου η Μαρία Μανασσή  αντίστοιχα. Μέσα στο παιχνίδι ξαναμπήκε ωστόσο αργότερα η Στεφανία Δαλάγκα στη θέση extreme. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με νίκη υπέρ της ομάδας μας με σκορ 9-3 , με 4 γκολ από την Ιωσηφίδου, 2 γκολ από την Βαφειάδου, 2/3 πεναλντι από την Φωτεινή Σκίζα και 1 γκολ από την Χριστίνα Μηλούση!

Στο δεύτερο ημίχρονο...

Ξεκίνησαν στις ίδιες θέσεις με μόνη διαφορά την Μαρία Μανασσή στη θέση extreme και την Μαρία Τιμούδα  ως πιβοτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τους αντιπάλους γρήγορα όμως ισοφάρισε η Στεφανία Δαλάγκα και έπειτα η Άννα Ιωσηφίδου σούταρε πετυχημένα. Αλλαγή έκανε ο προπονητής την Άννα Ιωσηφίδου με την Μηλούση Χριστίνα και την Μαρία Μανασσή με την Μαρία Γκατζιού αντίστοιχα. Δίλεπτη αποβολή πήρε η Μηλούση,χωρίς όμως η άμυνά της να είναι επιθετική! Στη συνέχεια στη θέση της Γκατζιού μπήκε η Μακαρτσιάν Ελένη. Μπαίνει και η Χρυσούλα Καϊμακάμη. Έχουμε ξανά αλλαγή με την Άννα Ιωσηφίδου στην θέση της Στεφανίας Δαλάγκα.

Η λήξη του αγώνα με νίκη της ομάδας μας που σημείωσε το σκορ 16-4!!!

Εξαιρετικές ήταν οι άμυνες της αμυντικλης μας ζώνης και αξιόλογες οι αποκρούσεις από τις κοπέλες στο τέρμα , Παναγιώτα Δίγκα και Μαρία Κουλαξίδου. Όλες οι παίκτριες της ομάδας μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξέχωρισαν ωστόσο η Άννα Ιωσηφίδου σκοράροντας 6 γκολ, η Στεφανία Δαλάγκα και η Κατερίνα Βαφειάδου με 3 γκολ και η Φωτεινή Σκίζα με την Χριστίνα Μηλούση που σκόραραν 2 γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου