Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

«Σκληρή μάχη ,με επική νίκη για τα αγόρια του χάντμπολ»



Τρίτη 20 Δεκεμβρίου,
 H σχολική ομάδα χάντμπολ αγοριών σημείωσε μια επική νίκη έναντι του σκληρά μαχόμενου 1ου Γ.Ε.Λ στο κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων .Κορυφαίος της ομάδας, με τα περισσότερα γκολ, αναδείχτηκε ο Στέλιος Φέκας (8) ενώ εξίσου μαχητικοί  οι Ανθουλάκης Δημήτριος, Κουλαξίδης Αθανάσιος ,Κων/ντινος Αλεξανδρόπουλος με 6,4 και 3 γκολ αντίστοιχα.
.


Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας με ένα άρτια υψηλό ηθικό, ομαδικό πνεύμα και ιδιαίτερο ζήλο για τη νίκη τα οποία διατηρήθηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με όλα τα παραπάνω συν τις αποκρούσεις από τον δραστήριο τερματοφύλακα μας Νικόλαο Βασιλειάδη έληξε με 13 πόντους για μας και 7 για τους αντιπάλους. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φέκας Στέλιος στα 12 και 8 του πρώτου ημιχρόνου και σκόραρε θριαμβευτικά!



Στην αρχή  του δεύτερου ημιχρόνου οι επιδόσεις έπεσαν, αλλά ευτυχώς  με την επιλογή του κόουτς Καραγκούνη να ξεκουράσει τους παίχτες  η ομάδα μας ανέκαμψε γρήγορα ,αφού τα τέσσερα τελευταία γκολ έμπαιναν το ένα μετά το άλλο. Η φάση τελείωσε με 12 πόντους για την ομάδα μας και 10 για τους αντιπάλους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με 25 πόντους για την ομάδα μας και 17 για την αντίπαλη ομάδα χαρίζοντας μας μια θριαμβευτική νίκη και δίνοντας εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.


Εμείς να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στα αγόρια μας για την προσπάθεια, τη μαχητικότητα, τον ευγενή συναγωνισμό αλλά κυρίως για την εξαιρετική τους νίκη!Και φυσικά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα παιχνίδια και γιατί  όχι , να προκριθούν και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα! Πάντα τέτοια!


Καλούδης Σταμάτης - Ζουρνατζή Δήμητρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου