Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016


Εύκολη επικράτηση για την ομάδα μπάσκετ
  Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η σχολική ομάδα μπάσκετ πήρε μια εύκολη νίκη (69-30) απένταντι στο μαχητικό ΓΕΛ Νιγρίτας στο κλειστό της Ομόνοιας.Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Νίκος Πλατνάρης ο οποίος σημείωσε 22 πόντους ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Βουρλίδας,Καρυπίδης και Γρίψιος με 15, 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα εύστοχο δίποντο απο πλευράς Νιγρήτας ωστόσο η ομάδα μας έλεγξε τον ρυθμό, κυριάρχησε στα ριμπαουντ και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 22-11.
Η εικόνα στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν άλλαξε και έτσι βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 35-14 στην ανάπαυλα. Στην αρχή της τρίτης περιόδου το ΓΕΛ Νιγρίτας επιχείρησε την αντεπίθεση του σημειώνοντας έξι αναπάντητους πόντους.Ωστόσο, η ομάδα σύντομα ανέκαμψε και με 15 σερί πόντους απο Καρυπίδη και Πλατνάρη τελείωσε το τρίτο οκτάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ με 53-22.Στο τέταρτη και τελευταία περίοδο ο κόουτς Καραγκούνης επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 69-30.
Αναλυτικά τα στατιστικά:

1η περίοδος: 22-11
2η περίδοδος: 35-14
3η περίοδος: 53-22
4η περίοδος: 69-30
Πλατνάρης(22π),Βουρλίδας(15π),Καρυπίδης(14π),Παπαχρήστου(-),Γρίψιος(11π),Μπαρουτίδης(-),Φασούλας(-),Φουστουρίδης(-),Τσιαντής(2π),Βασιλειάδης(-),Παπαϊωάννου(5π),Μπεντής(-)
Προπονητής: Χρήστος Καραγκούνης
 Λίγα λόγια  απο τον Νεκτάριο Παπαχρήστου που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το δελτίο του και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί:
-Καλημέρα Νεκτάριε.Εύκολη νίκη για την ομάδα μας.Πώς τα βλέπεις τα πράγματα;
-Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι.Είχαμε ενέργεια,παίξαμε με ομαδικότητα και πιστεύω πως με εμφανίσεις σαν και αυτή μπορούμε να φτάσουμε ψηλά!!
-Υπάρχει χημεία στην ομάδα;
-Παρόλο που υπάρχουν πολλά νέα παιδιά,το κλίμα είναι πολύ καλό.Σήμερα φάνηκε ότι βρίσκουμε τα πατήματα μας, υπήρχε διάθεση και πιστεύω πως με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε.
-Ήταν δύσκολο για εσένα να βρίσκεσαι μακριά απο το παρκέ;
-Σίγουρα είναι δύσκολο για κάθε αθλητή να θέλει αλλα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.Μέχρι το επόμενο ματς το πρόβλημα με το δελτίο μου θα έχει λυθεί και θα είμαι σε θέση και εγώ να παίξω για την ομάδα μου!!

Παύλος Μαλιώκας-Γρηγόρης Κουβράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου