Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!



Την  Παρασκευή 20 Ιανουαρίου  η σχολική μας ομάδα μπάσκετ επικράτησε με σκορ 67-40 με αντίπαλο το δυνατό 4ο ΓΕΛ στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο μαέστρος της ομάδας ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο  Νίκος Πλατνάρης  με 26 πόντους αλλά και πολύ καλή δουλειά έγινε από τον Γρίψιο με 14 πόντους, τον Βουρλίδα επίσης με 14 πόντους, τον Τσιαντή με 7 πόντους και τον Καρυπίδη με 6 πόντους (ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ).



Η πρώτη περίοδος ξεκινάει με βασική πεντάδα τους : Πλατνάρη, Βουρλίδα, Καρυπίδη, Τσιαντή και Γρίψιο.  Ο αγώνας άρχισε με πολύ ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες όμως με το Γρίψιο να ξεκινάει πολύ ζεστά και τον Βουρλίδα να κάνει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στο τέλος της πρώτης περιόδου. Το πρώτο οχτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ υπέρ της ομάδας μας 13-4.

Στη δεύτερη περίοδο μπήκαμε πολύ πιο δυνατά με τον Τσιαντή και το Βουρλίδα να έχουν τον πρώτο λόγο στην επίθεση. Δυστυχώς όμως αποχωρεί τραυματίας ο Καρυπίδης, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει την ομάδα. Το ημίχρονο κλείνει με σκορ 30-14.

Ξεκίνημα της τρίτης περιόδου παίρνοντας τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Πλατνάρης. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο κυμαίνονταν στα ρηχά, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φαίνεται να έχει περισσότερο πάθος πετυχαίνοντας 6 συνεχόμενους πόντους. Έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώνεται με το σκορ να είναι 47-25.


Τέταρτη και τελευταία περίοδος όπου και σ΄αυτή  ο Πλατνάρης είναι πολύ ζεστός σημειώνοντας 4 στα 4 τρίποντα!!! Ο coach Καραγκούνης επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώνεται και ο πίνακας του σκορ γράφει 67-40 υπέρ της ομάδας μας.



Αναλυτικά τα στατιστικά :
Πρώτη περίοδος : 13-4
Δεύτερη περίοδος : 30-14
Τρίτη περίοδος : 47-25
Τέταρτη περίοδος : 67-40
Πλατνάρης (26π)
Βουρλίδας (14π)
Γρίψιος (14π)
Τσιαντής (7π)
Καρυπίδης (6π)
Βασιλειάδης  (–)
Μπεντής (-)
Παπαχρήστου (-)
Μπαρουτίδης (-)
Φουστουρίδης (-)
Φασούλας (-)
Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας γι΄αυτή τη σπουδαία νίκη αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον coach Καραγκούνη που προετοίμασε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!



 Εμμανουήλ Καμπουρίδης -Αλέξανδρος Κανακάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου