Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Κυριάρχησε το άγχος;

Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια η ομάδα βόλεϊ των αγοριών του σχολείου μας κατάφερε να φτάσει στην Γ’ φάση του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος  της Ανατολικής-Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της κοιλάδας γνώρισε την ήττα από την ομάδα των Ν.Μουδανιών Χαλκιδικής.


Ένα θεαματικό παιχνίδι στο οποίο σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και όχι να χάσουμε με 0-2 σετ (14-25 και 13-25). Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες μας φάνηκαν αγχωμένοι και δυσκολεύονταν στη μεταξύ τους συνεννόηση. Δυστυχώς αυτό ήταν που τους στοίχισε το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί στην πραγματικότητα  γνωρίζουμε όλοι πως είναι παίκτες ποιότητας. Στον αγωνιστικό χώρο ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά ο Κομητούδης Χαράλαμπος, Παπανικολάου Ορέστης και ο Αποστολίδης Γιάννης (πασαδόρος). Φυσικά, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα για την αξιέπαινη προσπάθειά της. Δυστυχώς, λόγω του δύσκολου αγώνα οι αναπληρωματικοί δεν είχαν χρόνο συμμετοχής όμως αναμφίβολα και αυτοί συνέβαλαν για τη δημιουργία της καλής ομάδας μας. Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή της, τον κ. Καραγκούνη Χρήστο, ο οποίος ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα στο πλευρό των αθλητών μας.


Η βασική ομάδα : Αποστολίδης Γιάννης (9), Ζερνίτσης Ορέστης (13), Κομητούδης Χαράλαμπος (2), Παπανικολάου Νίκος (5), Παπανικολάου Ορέστης (8) και Χατζηευστρατίου Στρατής (3)

Αναπληρωματικοί : Βουτσάς Σωτήρης (16), Κοπρινός Κωνσταντίνος (7), Σαφούρης Ραφαήλ (11), Ταράσης Γιάννης (6) και Τσιμπίρης Βασίλης (4)


Για φέτος, τελείωσαν οι συμμετοχές για την ομάδα βόλεϊ, όμως το όνειρο δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει… Ελπίζουμε πως του χρόνου τα παιδιά θα καταφέρουν να πάνε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μόνο στενάχωρο είναι ότι η ομάδα θα χάσει τα παιδία που είναι τώρα στην τελευταία τάξη του λυκείου, από την άλλη όμως «νέο αίμα» θα έρθει σε ένα χρόνο!
Κωνσταντίνα Τζιάρα

Αναστασία Παντελίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου