Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

«ΧΡΥΣΑ» ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ



Η ομάδα βόλεϊ των αγοριών του σχολείου μας θριάμβευσε στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο της Ομόνοιας στον Οβά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα, όπως φανερώνει και η εξέλιξη του αγώνα, με 2-0 σετ της αντίστοιχης ομάδας του 1ου Γ.Ε.Λ. Σερρών. Οι παίκτες της ομάδας μας που βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα, έπαιξαν όμορφο βόλεϊ, προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στο κοινό και τελικά με τη συμπαράσταση πολλών μαθητών του σχολείου μας έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ορέστης Ζερνίτσης, ενώ ξεχώρισαν και οι Γιάννης Αποστολίδης από τη θέση του πασαδόρου, Χαράλαμπος Κομητούδης για τα εξαιρετικά του σερβίς και Νίκος και Ορέστης Παπανικολάου για τα φοβερά καρφιά τους. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.
 Η εξέλιξη του αγώνα
Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την ομάδα του σχολείου μας να αποκτά μικρό προβάδισμα 2 πόντων (4-2 και 5-3) το οποίο, όμως, καλύφθηκε σύντομα από την αντίπαλη ομάδα (5-5). Το παιχνίδι φάνηκε ότι θα είναι ντέρμπι, καθώς το σετ κυλούσε και οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής. Όλα άλλαξαν, όταν το σκορ ήταν 10-9 υπέρ του 5ου. Τότε, οι παίκτες του σχολείου μας αποκτώντας ψυχολογία από τις καλές τους άμυνες και τις σωστές τους επιλογές στην επίθεση εκμεταλλεύτηκαν σωστά το μομέντουμ του αγώνα και  κατόρθωσαν με ένα σερί να διευρύνουν το προβάδισμα τους στους 6 πόντους (19-13). Η κατάσταση έδειχνε ότι δε μπορούσε να αλλάξει, όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα μας και έτσι αισίως το πρώτο σετ έληξε με 25-17 υπέρ του 5ου.
Η ομάδα μας, αποφασισμένη πια να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, μπήκε έτοιμη στο 2ο σετ και συνέχισε με το ίδιο τέμπο που είχε στο τέλος του 1ου σετ. Η διαφορά ξέφυγε από πολύ νωρίς (χαρακτηριστικό είναι ότι η ελάχιστη τιμή της ήταν οι δύο πόντοι στο 5-3) και σύντομα έφτασε σε διψήφια νούμερα (13-3 και λίγο αργότερα 16-5 και 18-7). Πλέον το νερό είχε μπει για τα καλά στο αυλάκι και το μόνο που έμενε πια στην ομάδα του σχολείου μας ήταν να διαψεύσει τις όποιες τελευταίες ελπίδες των αντιπάλων για ανατροπή. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ορέστης Ζερνίτσης πέτυχε ένα εντυπωσιακό καρφί και έγραψε το τελικό 25-10 του 2ου σετ δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.
Οι παίκτες της ομάδας μας
#2  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΜΗΤΟΥΔΗΣ
#3 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
#4 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΜΠΙΡΗΣ
#5 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
#6 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΣΗΣ
#7 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΠΡΙΝΟΣ
#8 ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
#9 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
#10 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΡΕΛΤΖΗΣ
#11 ΡΑΦΑΗΛ ΣΑΦΟΥΡΗΣ
#12 ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
#13 ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΕΡΝΙΤΣΗΣ
#16 ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ
Ο προπονητής της ομάδας μας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!








Ρεπορτάζ: Άννα Ιωσηφίδου, Γιάννης Αραμπατζής
Σύνταξη κειμένου: Γιάννης Αραμπατζής
Φωτογραφίες: Χρυσάφης Αναστασιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου