Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Όταν η ομάδα έφτασε στα γήπεδα του Οβά η δυσαρέσκεια των παικτών ήταν φανεροί. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι παίκτες κατάλαβαν πως ο αγώνας θα ήταν δύσκολος! Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τα παιδιά ξεκίνησαν ομαδικό ζέσταμα, ενώ παράλληλα ο κοουτς της ομάδας ασχολούνταν με την επιλογή συστήματος για το παιχνίδι.

Με το σφύριγμα του διαιτητή το παιχνίδι ξεκίνησε...
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα η αντίπαλη ομάδα φάνηκε αρκετά αποφασισμένη για την νίκη και συνεχώς πραγματοποιούσαν "επιθέσεις" φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην μικρή περιοχή της ομάδας μας κάθε φορά. Το σύστημα του προπονητή μας δεν φάνηκε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένα γκολ υπέρ των αντιπάλων. Επειδή υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου έγιναν πολλά λάθη από τους παίκτες μας και ένα ακόμα γκολ μπήκε από την ομάδα της Ηράκλειας. Ο προπονητής στα τελευταία 10 περίπου λεπτά του ημιχρόνου αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Στεφάνογλου με τον Τσουβαλτζή. Το 1ο ημίχρονο τελείωσε και στα λίγα λεπτά παύσης πριν την επανέναρξη του αγώνα για το 2ο ημίχρονο η ομάδα μας φαινόταν ανήσυχη.
Το 2ο ημίχρονο άρχισε...
Οι παίκτες μας άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά ,αλλά λόγω του εκνευρισμού τους, χανόταν πιο εύκολα η κατοχή της μπάλας, και οι αντίπαλοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή σκόραραν πάλι. Τα νεύρα της ομάδας μας ήταν εμφανή,φαουλ σημειώθηκαν και μαζί με αυτά ακόμα ένα πέναλντι που μπήκε γκολ υπέρ της Ηράκλειας.Ακόμα μία αλλαγή ακολούθησε λόγω της εξάντλησης των παικτών,με τον Καλαϊτζή να παίρνει την θέση του Μπόντη!
Η ομάδα μας όμως πάλεψε μέχρι το τέλος και λίγο πριν την λήξη του αγώνα, οι παίκτες μας κατάφεραν με μια έξυπνη κίνηση και τέλειο συγχρονισμό να περάσουν την επίμονη άμυνα των αντιπάλων. ΜΕ μια καλά προσανατολισμένη πάσα του Βολτέα και στη συνέχεια το σουτ του Χαραλαμπίδη η ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι σημειώνοντας 1 γκολ. Το γκολ της τιμής!
Έτσι το τελικό σκορ του παιχνιδιού ήταν 4-1.
      
       Βασικοί                                    Αναπληρωματικοί
 1) Παπούλας                                   22) Γρατζάκης
 9) Μπουτάκογλου                           12) Μαραγκός
10) Στεργιάδης                                  17) Καλαϊτζής
18) Μπερμπέτης                                6) Αποστόλου
 12) Θωμαϊδης                                23) Μπούμπαρης
 16) Μπόντης                                  21) Τσουβαλτζής
  7) Στεφάνογλου                                                      
 24) Χαραλαμπίδης                                                     
 25) Βολτέας                                                               
 20) Σαββίδης                                                             
Αλλαγές: 1ο: Στεφάνογλου-Τσουβαλτζής
    2ο:Μπόντης-Καλαϊτζής
Λήξη:4-1 (Ήττα)
  Δημοσιογράφος : Μαρία Καρδάκου
                            Φωτογράφος : Ευαγγελία Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου