Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ : Ο ΤΕΛΙΚΟΣ!!



           Πάθος , ομαδικότητα και  πλήρης  συγκέντρωση  , τα χαρακτηριστικά  του σημερινού αγώνα των κοριτσιών στο βόλευ , εναντίον του 4ου ΓΕ.Λ. Σερρών. Ήδη από την αρχή φάνηκε η επιθυμία της ομάδας να  εφαρμόσει  στην πράξη τα όσα έμαθε στις πολύωρες προνονήσεις με τον Κ.Καραγκούνη.

          Το πρώτο σερβίς  έγινε  από την Δαλάγκα και ήταν ιδιαίτερα δυναμικό. Χάρη σε αυτό ακολούθησαν άλλα 6 ,από την ίδια, που σίγουρα  πήραν τον αέρα των αντιπάλων και ξεσήκωσαν τους οπαδούς στην κερκίδα! Τα λάθη ελάχιστα , η διαφορά όλο και μεγαλύτερη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το καρφί της Μπαβέλη, η οποία όμως σύμφωνα με τα σχόλια του προπονητή, είχε προοπτικές και για περισσότερα.  Το πρώτο σετ τελειώνει με σκορ 25-17 και η ικανοποίηση είναι προφανής τόσο στα πρόσωπα των κοριτσιών, όσο και των θεατών.

           Το δεύτερο σετ ξεκινά  και το σερβίς εκτελεί η μαθήτρια του 4ου Γιαγτζόγλου, δίνοντας τελικά την ευκαιρία στην  Δαλάγκα να επαναλάβει μία σειρά από 10 επιτυχημένα σερβίς, εκ των οποίων τα δύο ήταν άσσοι. Εκτός όμως από την επίθεση της ομάδας, καλά οργανωμένη και η άμυνα καθώς  Τζιάρα και Μπάρκα υποδέχονται με ψυχραιμία και δίνουν επιτυχημένες πάσες. Καθοριστικά για το παιχνίδι τα τρία δυνατά καρφιά της Σαράφη. Η νίκη είναι κοντά με  το σκορ 24-10 και όλοι αναμένουν να τελειώσει η φάση. Τελικά γίνεται το λάθος από την αντίπαλη ομάδα και το 5ο ζητωκραυγάζει!

  Επόμενος αντίπαλος το 2ο ΓΕ.Λ. , επόμενος στόχος η νίκη στον τελικό...!  

                                                    Μαργαρίτη Αθανασία, Σκίζα Φωτεινή

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραία η περιγραφή του αγώνα κοριτσια!! Μπράβο!! Αναμένουμε μια εξίσου παραστατική περιγραφή σας από τον τελικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή