Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ωπα και νίκες:ο τέλειος συνδιασμός!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:



\
Τα κορίτσια μας ξεκινάν αρκετά καλά τον αγώνα και με πολύ καλές επιθέσεις και ωραία τελειώματα καταφέρνουν να χτίσουν μια ασφαλή διαφορά και έτσι το σκορ να γίνεται 13-8

Έστω και με δυσκολία, καταφέρνουμε να κερδίσουμε  το πρώτο σετ με 25-20.



Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα πήγε να απειλήσει τα κορίτσια μας όμως για κακή τους τύχη ήταν εκεί η Τζιάρα που με πέντε συνεχόμενους άσσους έβαλε τέλος στα όνειρα του Σιδηροκάστρου για ανατροπή.



Ευτυχώς στη συνέχεια η ομάδα μας ανακάμπτει και με πολύ καλές άμυνες και με πέντε συνεχόμενους πόντους από την Κρότκα τα κορίτσια καλύπτουν το χαμένο έδαφος, Έστω και με δυσκολία, καταφέρνουμε να κερδίσουμε  το πρώτο σετ με 25-20.


Άψογη χημεία των κοριτσιών στο γήπεδο και το "ΩΠΑ" ήταν οδηγός για αυτή τη σπουδαία νίκη!





Τώρα να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον τελικό με αντίπαλο το δυνατό Αριστοτέλειο.
Α! Και κορίτσια θέλουμε την κούπα!!!


ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ:




Ο αγώνας άρχισε με μια εκπληκτική εμφάνιση από το σχολείο μας και με πάρα πολύ ωραίες συνεργασίες και έξοχα τελειώματα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο για να αντιδράσει. Έτσι με συνεχόμενα καρφιά από τους Ζερνίτση και Παπανικολάου Ο. το σετ τελειώνει 9-25 χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η ομάδα μας.


Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ τα παλικάρια μας δεν μπαίνουν πολύ καλά στον αγώνα και ίσως να είναι επηρεασμένα από την εύκολη επικράτηση του πρώτου σετ. Και πάλι όμως με τους δύο πυλώνες της ομάδας μας Παπανικολάου ο. και Ζερνίτση  αλλά και από τους συμπαίκτες τους Παπανικολάου Ν. και Χατζηευστρατίου να δίνουν τις λύσεις στην επίθεση, το σκορ γρήγορα ανατρέπεται σε 9-12.




Πολλά  πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια της ομάδας μας, τα οποία χάρη στις πολύ όμορφες συνεργασίες και ενέργειες τους αλλά και με σήμα κατατεθέν τους το σύνθημά τους «ΩΠΑ» σε κάθε πόντο που έβαζαν κατάφεραν να πάρουν αυτή τη σπουδαία νίκη. Τώρα κοιτάμε τον τελικό με αντίπαλο το 1ο ΓΕΛ, το οποίο πέρυσι μας είχε νικήσει. Δε νομίζουμε φέτος ότι θα γίνει το ίδιο. Έτσι δεν είναι;

Επιμέλεια : Καμπουρίδης Εμμανουήλ
                Κανακάρης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου